siglabuna     administrare fond locativ și spații comerciale în Sibiu 

noutati

2020

  

📌 Pas cu pas, în Sibiu Street Art Tour 2020.

Publicată de Sibiu International Street ART Festival pe Duminică, 16 august 2020

 

 

📌 Pas cu pas, în Sibiu Street Art Tour 2020.

Publicată de Sibiu International Street ART Festival pe Duminică, 16 august 2020

 

 

 

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=2488883444751377&id=100008892365287&sfnsn=mo&d=n&vh=e 

 

SISAF201

 

  Sibiu International Street Art Festival este o unealtă menită să ne coloreze tuturor sufletele. Este un fapt dovedit, influenţa pe care o are culoarea în viaţa unui om. Asociaţia Art Factory Transilvania, s-a gândit cum să schimbe griul care ne înconjoară in artă pură şi culoare.

 
Organizatorii s-au unit într-o asociaţie de artişti şi au pus la cale un festival de artă stradală.  Prin acest proiect şi-au propus să contribuie cu lucrări realizate de artişti de valoare, la ridicarea nivelului estetic al oraşului, precum şi la ameliorarea aspectului dezolant al unor zone mai puţin favorizate. Obiectivul principal al acestui proiect fiind revitalizarea spaţiului urban prin artă. 
 
 
 

SISAF202

  

Festivalul de artă stradală de la Sibiu nu se rezumă doar la realizarea muralelor, ci pe parcursul acestuia se organizează şi alte activitaţi creative pentru toţi oamenii iubitori şi pasionaţi de artă, precum şi pentru cei dornici să descopere şi să inveţe despre artă. 
 
Activitaţile realizate în cadrul Sibiu International Street Art Festival sunt foarte interesante si diverse. De la conferinţe şi întâlniri-dialog, susţinute de artiştii stradali împreună cu publicul larg, până la workshop-uri, concerte, si proiecții de film în aer liber.
 

SISAF203

 Sibiu International Street Art Festival este unic în lume datorită celui mai amplu tur de artă stradală realizată pe zidurile școlilor și liceelor din oraș. Turul de artă stradală Sibiu International Street Art Festival cuprinde cele 84 de murale realizate de-a lungul celor 5 ediții precedente ale SISAF, ce sunt marcate într-o hartă care se distribuie gratuit în hoteluri, spații de cazare și puncte de informare a turiștilor dar care se gaseste si in format electronici pe aplicatia Sibiu City App. Turul poate fi parcurs cu bicicleta în aproximativ două ore și jumătate. Muralelor deja existente, li se vor adăuga noi lucrări în acest an.

  IMG WA0005

 

IMG 20200817 WA0004

__________________________________________________

 2018

https://www.facebook.com/pg/SibiuInternationalStreetARTFestival/photos/?tab=album&album_id=2073179722932663

 

17.07.2018 2

 

 RO
Festivalul Internațional de Street ART de la Sibiu continuă demersul de transformare a orașului într-o galerie de artă stradală și în anul 2018, în perioada 2-8 iulie. Primul tur de Artă Stradală din România, ce cuprinde acum 47 de picturi murale și peste 3.500 metri pătrați de culoare, va fi completat cu noi lucrări care vor însufleți zidurile gri ale școlilor și liceelor și vor regenera întreg spațiul urban. În completare, festivalul propune publicului o serie de concerte, conferințe, dezbateri, workshop-uri și o zonă de relaxare și socializare.


13.07.2018

 Sibiu International Street ART Festival - C.T. Urbana

07.07.2018b

         DAY BY DAY...

06.07.2018

 


3

2

__________________________________________________

EN
This year too, Sibiu International Street ART Festival contributes to trasforming the city, between July 2 and 8, into a street art gallery. The first Street Art Tour in Romania, now consisting of 47 murals and more than 3,000 square meters of colour, will be adding new works to its portofolio, bringing to life the grey walls of the local grammar schools and high schools, while rejuvenating the urban background. The festival will also feature a series of concerts, conferences, debates, workshops, as well as a socializing and leisure hub.

 

1

 

sisaf

 

 

 

 

 

  ANUNȚ IMPORTANT AICI! - COVID-19

  saguna9

 

     În atenția clienților URBANA SA

       Reamintim chiriașilor persoane fizice si clientilor SC URBANA SA că au la dispoziție cele două modalități de plată a chiriei si a taxei de salubrizare, după cum urmează:

 • INTERNET BANKING – transfer electronic din contul propriu al chiriașului în contul societății noastre: RO10RNCB0227036057720038, deschis la BCR SIBIU – C.I.F. RO2684932;
 • PLATA LA ECHIPAMENTELE MFM / APT – plată cash la orice sucursală BCR din municipiul Sibiu, în intervalul de lucru al acesteia.

       Pentru plata ratelor locuintelor va rugam sa utilizati contul nostru RO10RNCB0227036057720038.

  De asemenea, dorim să vă aducem la cunoștință faptul că societatea  URBANA,  a început colaborarea cu BCR pentru colectarea facturilor, prin activarea șabloanelor manuale și cod de bare, disponibile la ghișeele băncii, pe echipamente (MFM/APT) și Internet banking:

Incasare pe baza de șablon manual

 • URBANA CHIRII – pentru chiriașii locuințelor administrate de URBANA

Plata se face pe baza de sablon manual, prin urmatorii pasi:

 1. Selectati Urbana Chirii
 2.  Introduceti urmatoarele informatii:

ü  Nume client

ü  Cod client

ü  Numar factura sau Numar contract

ü  Data factura sau Data contract

 • URBANA ENERGIE TERMICA – pentru consumatorii racordati la Centrala Termica CT6 a URBANA

   Plata se face pe baza de sablon manual, prin urmatorii pasi:

ü  Nume client

ü  Cod client

ü  Numar factura

ü  Data factura

            * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

 

URBANA SA preia activitatea Serviciului public pentru administrarea fondului locativ

      Începând cu data de 01.08.2019 URBANA SA preia activitatea Serviciului public pentru administrarea fondului locativ aflat în proprietatea Municipiului Sibiu.

Hotarârea Consiliului Local Sibiu nr. 253/2019

ANUNT PUBLIC1

Aici poate fi afacerea ta!

În perioada următoare organizăm noi licitații pentru închirierea de spații cu altă destinație decât aceea de locuință.

Astfel, vă oferim ocazia de a închiria spații comerciale în următoarele locații:

   

 •   monument Dealul Gusteritei
 •   Ocnei nr.3 (3 spații comerciale) și nr.15
 •   9 Mai nr. 7, 47 și nr.58
 •   Faurului nr.17 și 18
 •   Avram Iancu nr.8 (depozit)
 •   Râului nr.35
 •   Țiglari Bl. 4 și Bl. G2
 •   Mitropoliei nr.17 (depozit)

Mai multe detalii puteți găsi aici.

ANUNȚ IMPORTANT

în atenția chiriașilor persoane fizice

 

Ca urmare a măsurilor instituite la nivelul întregii țări în contextul stării de urgență, precum și a măsurilor speciale stabilite prin Ordonanța Militară nr. 3/2020, Societatea URBANA S.A. aduce la cunoștința chiriașilor următoarele:

1. Soluționarea oricărei solicitări transmise societății noastre se suspendă pe întreaga durată a stării de urgență, indiferent de obiectul acesteia.

2. Pe perioada de valabilitate a măsurilor speciale se suspendă procedurile de predare-primire a locuințelor, respectiv punerea în aplicare a ordinelor de repartizare.

3. Pentru informații suplimentare, puteți contacta, în funcție de adresa la care se află spațiul pe care îl dețineți cu chirie, pe unul dintre următorii angajați ai societății noastre:

 • Adelina Cerciu-Ciobanu

Telefon: 0720 110 157

E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

 • Florin Cimpoca

Telefon: 0720 110 155

E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

 • Alexander Zailer

Telefon: 0720 110 156

E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

    4. Pentru solicitări generale, vă rugăm să transmiteți mesajele dumneavoastră pe adresa de e-mail a societății noastre: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

 

       L      I      V      E

 

 Oferim spre inchiriera spatii cu alta destinatie decat aceea de locuinta. Detalii gasiti la rubrica ANUNTURI > INCHIRIERI SPATII