Urbana detine centrala termica (fosta centrala olandeza) care alimenteaza cu caldura si apa calda menajera blocurile din zona Hipodrom (Mihai Viteazu, Aleea Biruintei, Aleea Buia, Miraslau).
  
CT
  
Productia si furnizarea energiei termice in sistem centralizat
este o solutie moderna, sigura si eficienta care protejeaza mediul inconjurator prin faptul ca genereaza emisii mult mai mici decat solutiile individuale de incalzire a locuintei si apei menajere.      
     
CT1
 ct4
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  
 
 
 
  
Productia si furnizarea energiei termice in sistem centralizat este:
prietenoasa cu mediul inconjurator
emisii reduse in comparatie cu solutiile individuale de incalzire
confortabila
nu necesita revizii periodice sau reparatii cum este cazul centralelor de apartament
sigura
nu exista foc deschis, pericol de scurgeri de combustibili sau pericol de explozie, pericol de intoxicatie cu monoxid de carbon, nu necesita instalarea unui detector de gaz. Centrala termica Urbana este monitorizata in permanenta pentru a fi asigurata functionarea in parametri optimi.
economica
costuri reduse: nu necesita o investitie initiala substantiala cum este in cazul achizitionarii unei centrale de apartament.
 
IMAGE 283
 
 
Consumi cand vrei si platesti cat consumi!
Cum se calculeaza consumul?
Consumul de apa calda si energie termica se calculeaza in baza unui contor modern situat la intrarea in locuinta dumneavoastra care permite citirea de la distanta a acestuia astfel incat fiecare factura emisa reflecta exact consumul realizat de dumnavoastra.
 
contor
 
La cerere exista posibilitatea achitarii facturii de energie termica in transe egale ceea ce are ca efect diminuarea efortului financiar pe perioada de iarna.
IMG 20170523 140932bunaF
  
 
        In prezent se efectueaza lucrari de reabilitare retea apa calda menajera (ACM) cu sprijinul Primariei Municipiului Sibiu astfel:
- ramura 1 - care alimenteaza blocurile 13, 15 si 17 din bld. Mihai Viteazu 
- ramura 2 - aferenta blocurilor Aleea Biruintei bl. 1 si 2, Miraslau nr.40 si Mihai Viteazu 11A

 ct88
 
 
 
Citeste si: 
 
 

Subcategorii