siglabuna     spații comerciale în Sibiu 

noutati

ANUNT PUBLIC1

Aici poate fi afacerea ta!

În perioada următoare organizăm noi licitații pentru închirierea de spații cu altă destinație decât aceea de locuință.

Astfel, vă oferim ocazia de a închiria spații comerciale în următoarele locații:

   

 •   Piata Mare nr.8
 •   Noica nr.48 
 •   Ocnei nr.3 (3 spații comerciale) și nr.15
 •   9 Mai nr. 7, 20, 47 și nr.58
 •   Faurului nr. 17 și nr.18
 •   Târgul Peștelui nr.12
 •   Gladiolelor bl.15 (str. Lunga)
 •   Saguna nr.9 - birouri
 •   Avram Inacu nr.8 (spațiu comercial, birou și depozit)
 •   Sibiel bl.28 (2 spații comerciale)
 •   Ludos bl.51 (fostul oficiu poștal din Valea Aurie)
 •   Mitropoliei nr.17 (depozit)

Mai multe detalii puteți găsi aici.

Oferim spre inchiriera spatii cu alta destinatie decat aceea de locuinta. Detalii gasiti la rubrica ANUNTURI > INCHIRIERI SPATII

ct3

Începând cu data de  1 Octombrie 2015, Societatea Urbana S.A. a preluat prin fuziune prin absorbție societatea Energosib SRL.

Astfel societatea Urbana S.A. a devenit singurul furnizor de energie termică în sistem centralizat din municipiul Sibiu.

Centrala termică care alimentează în prezent un număr de aproximativ 830 de apartamente este o centrală în cogenerare, capabilă sa producă atât apă caldă menajeră și energie termică destinată încălzirii locuințelor/spațiilor comerciale ale abonaților, cât și să producă energie electrică.

ct4

Societatea Urbana S.A. din Sibiu a fost înființată în anul 1998 prin reorganizarea Regiei Autonome de Gospodărire Comunală și Locativă. Din activitatea Regiei au fost preluate activitățile de administrare a spațiilor cu destinația de locuință și a celor cu altă destinație decât aceea de locuință. Acționarul unic îl reprezintă Consiliul Local al Municipiului Sibiu. 

În prezent principalul obiect de activitate al societății îl reprezintă administrarea spațiilor cu altă destinație decât aceea de locuință, aflate în proprietarea publică sau privată a Consiliului Local al Municipiului Sibiu.

 

Pe lângă activitatea de administrare a spațiilor cu altă destinație decât aceea de locuință, S.C. Urbana mai desfășoară activitatea de evaluare și vânzare a locuințelor fond de stat și lucrări de reglementări juridice la imobile (dezmembrări, apartamentări și lotizări).

Începând cu data de 1 octombrie 2015 societatea Urbana S.A. a preluat prin fuziune prin absorbție societatea Energosib SRL. Astfel societatea Urbana S.A. a devenit singurul furnizor de energie termică în sistem centralizat din municipiul Sibiu. Centrala termică care alimentează în prezent un număr de aproximativ 750 de apartamente și 14 agenți economici este o centrală în cogenerare, capabilă sa producă atât apă caldă menajeră și energie termică destinată încălzirii locuințelor/spațiilor comerciale ale abonaților, cât și să producă energie electrică.

Your Website Title
How to Share With Just Friends

How to share with just friends.

Posted by Facebook on Friday, December 5, 2014

 

RO
Anul acesta petrecem Ziua Muncii pe Dealul Gușteriței la monument. Cu super priveliște, specialități culinare pregătite de echipa SyndicatGourmet, bere de la 1717 Bere Artizanala și muzică de vară marca The Hipodrome Of Music
Totul după o drumeție sau o ieșire cu bicicleta pe traseele marcate de Tura-in Natura. Plecarea în tura de biciclete este la ora 12:00 de la intrarea în curtea bisericii evanghelice Gușterița.

Picnicul nostru este organizat sub forma unui bufet cu produse locale și de sezon la care se adaugă un voucher pentru un pahar de bere artizanală la draft și trei mici. Vă rugăm să vă aduceți pături pentru șezut în iarbă.

Rezervări la https://eat-local.ro/event/6vkQBeXDWeyK82g/1-mai-craft-food-nature-music

https://musicaltasting.wordpress.com/
__________________________________________________

EN
This year, we spend Labor Day on the Gușterița Hill, near Sibiu. More precisely at the monument, near the big, iron cross. With a beautiful panoramic view, local food specialties prepared by the SyndicatGourmetteam, local beer from 1717 Craft Beer and some summer music from The Hipodrome Of Music
Everything just after a lovely bike tour on the tracks marked by the local NGO Tura-in Natura. The start point for the bike tour is at 12:00 hrs at the entrance of the fortified protestant church in the centre of Gușterița. 

Our picnic is organized as a buffet with local and seasonal specialties from the region plus a voucher for a tap of craft beer and three meat sausages. Please bring a picnic blanket with you.

Booking at https://eat-local.ro/event/6vkQBeXDWeyK82g/1-mai-craft-food-nature-music

https://musicaltasting.wordpress.com/