siglabuna     spații comerciale în Sibiu 

noutati

ANUNT PUBLIC1

Aici poate fi afacerea ta!

În perioada următoare organizăm noi licitații pentru închirierea de spații cu altă destinație decât aceea de locuință.

Astfel, vă oferim ocazia de a închiria spații comerciale în următoarele locații:

   

  •   Tribunei nr.19
  •   Ocnei nr.3 (3 spații comerciale) și nr.15
  •   9 Mai nr. 7, 20, 47 și nr.58
  •   Faurului nr.18
  •   Gladiolelor bl.15 (str. Lunga)
  •   Saguna nr.9 - birouri
  •   Avram Inacu nr.8 (spațiu comercial, birou și depozit) și nr.12
  •   Sibiel bl.28 (2 spații comerciale)
  •   Ludos bl.51 (fostul oficiu poștal din Valea Aurie)
  •   Mitropoliei nr.17 (depozit)

Mai multe detalii puteți găsi aici.

 

https://www.facebook.com/pg/SibiuInternationalStreetARTFestival/photos/?tab=album&album_id=2073179722932663

__________________________________________________

 RO
Festivalul Internațional de Street ART de la Sibiu continuă demersul de transformare a orașului într-o galerie de artă stradală și în anul 2018, în perioada 2-8 iulie. Primul tur de Artă Stradală din România, ce cuprinde acum 47 de picturi murale și peste 3.500 metri pătrați de culoare, va fi completat cu noi lucrări care vor însufleți zidurile gri ale școlilor și liceelor și vor regenera întreg spațiul urban. În completare, festivalul propune publicului o serie de concerte, conferințe, dezbateri, workshop-uri și o zonă de relaxare și socializare.


13.07.2018

 Sibiu International Street ART Festival - C.T. Urbana

07.07.2018b

         DAY BY DAY...

06.07.2018

 


3

2

__________________________________________________

EN
This year too, Sibiu International Street ART Festival contributes to trasforming the city, between July 2 and 8, into a street art gallery. The first Street Art Tour in Romania, now consisting of 47 murals and more than 3,000 square meters of colour, will be adding new works to its portofolio, bringing to life the grey walls of the local grammar schools and high schools, while rejuvenating the urban background. The festival will also feature a series of concerts, conferences, debates, workshops, as well as a socializing and leisure hub.

 

1

 

sisaf

 

 

 

Oferim spre inchiriera spatii cu alta destinatie decat aceea de locuinta. Detalii gasiti la rubrica ANUNTURI > INCHIRIERI SPATII

"Va invitam Luni 6 august ora 14.30 sa strangem impreuna gunoaiele din jurul monumentului istoric din Dealul Gusteritei. Acolo este nu doar un turn istoric putin cunoscut ci și locul cu panorama cea mai frumoasă asupra orașului. 

Din păcate, sub ochii noștri sunt aruncate sticle de tot felul și ambalaje. Dorim să stimulăm nevoia de responsabilitate civică legată de acest loc al orașului Sibiu."

Așa a "sunat" anunțul evenimentului creat pe una din rețelele de socializare.

Acțiunea a făcut parte din programul Școlii de vară organizată de Parohia Ortodoxă Sibiu-Gușterița împreună cu Asociația DIA.LOGOS în perioada 31 iulie - 10 august. La acțiunea de ecologizare au participat și angajați ai SC URBANA Sibiu.

Mulțumim pe această cale Parohiei Ortodoxe Sibiu-Gușterița, Asociației DIA.LOGOS și nu în ultimul rând, celor care au participat la acțiunea de ecologizare!

1

2

3

4

Societatea Urbana S.A. din Sibiu a fost înființată în anul 1998 prin reorganizarea Regiei Autonome de Gospodărire Comunală și Locativă. Din activitatea Regiei au fost preluate activitățile de administrare a spațiilor cu destinația de locuință și a celor cu altă destinație decât aceea de locuință. Acționarul unic îl reprezintă Consiliul Local al Municipiului Sibiu. 

În prezent principalul obiect de activitate al societății îl reprezintă administrarea spațiilor cu altă destinație decât aceea de locuință, aflate în proprietarea publică sau privată a Consiliului Local al Municipiului Sibiu.

 

Pe lângă activitatea de administrare a spațiilor cu altă destinație decât aceea de locuință, S.C. Urbana mai desfășoară activitatea de evaluare și vânzare a locuințelor fond de stat și lucrări de reglementări juridice la imobile (dezmembrări, apartamentări și lotizări).

Începând cu data de 1 octombrie 2015 societatea Urbana S.A. a preluat prin fuziune prin absorbție societatea Energosib SRL. Astfel societatea Urbana S.A. a devenit singurul furnizor de energie termică în sistem centralizat din municipiul Sibiu. Centrala termică care alimentează în prezent un număr de aproximativ 750 de apartamente și 14 agenți economici este o centrală în cogenerare, capabilă sa producă atât apă caldă menajeră și energie termică destinată încălzirii locuințelor/spațiilor comerciale ale abonaților, cât și să producă energie electrică.

Your Website Title
How to Share With Just Friends

How to share with just friends.

Posted by Facebook on Friday, December 5, 2014

 

RO
Anul acesta petrecem Ziua Muncii pe Dealul Gușteriței la monument. Cu super priveliște, specialități culinare pregătite de echipa SyndicatGourmet, bere de la 1717 Bere Artizanala și muzică de vară marca The Hipodrome Of Music
Totul după o drumeție sau o ieșire cu bicicleta pe traseele marcate de Tura-in Natura. Plecarea în tura de biciclete este la ora 12:00 de la intrarea în curtea bisericii evanghelice Gușterița.

Picnicul nostru este organizat sub forma unui bufet cu produse locale și de sezon la care se adaugă un voucher pentru un pahar de bere artizanală la draft și trei mici. Vă rugăm să vă aduceți pături pentru șezut în iarbă.

Rezervări la https://eat-local.ro/event/6vkQBeXDWeyK82g/1-mai-craft-food-nature-music

https://musicaltasting.wordpress.com/
__________________________________________________

EN
This year, we spend Labor Day on the Gușterița Hill, near Sibiu. More precisely at the monument, near the big, iron cross. With a beautiful panoramic view, local food specialties prepared by the SyndicatGourmetteam, local beer from 1717 Craft Beer and some summer music from The Hipodrome Of Music
Everything just after a lovely bike tour on the tracks marked by the local NGO Tura-in Natura. The start point for the bike tour is at 12:00 hrs at the entrance of the fortified protestant church in the centre of Gușterița. 

Our picnic is organized as a buffet with local and seasonal specialties from the region plus a voucher for a tap of craft beer and three meat sausages. Please bring a picnic blanket with you.

Booking at https://eat-local.ro/event/6vkQBeXDWeyK82g/1-mai-craft-food-nature-music

https://musicaltasting.wordpress.com/